€ 4.000

Subsidie Waardevermeerderingsregeling

Direct uw subsidie aanvragen voor Subsidie Waardevermeerderingsregeling aanvragen – € 4.000

€4000 SUBSIDIE WAARDEVERMEERDERING

Ligt uw woning in het aardbevingsgebied en heeft u meer dan 1000 euro vergoeding gekregen voor de schade in uw woning? Of heeft u de vaste vergoeding van 5000 euro gekregen van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG)? Dan komt u in aanmerking voor deze vergoeding.

Waar kan ik de subsidie voor gebruiken?

Deze subsidie kunt u gebruiken voor verduurzaming van uw woning. U kunt dit bijvoorbeeld investeren in de volgende maatregelen:

 • Alle isolatiemaatregelen. Zoals vloer-, dak- en gevelisolatie
 • Warmtepomp, zonneboilers en infraroodpanelen
 • Warmte terug win (WTW) ventilatie
 • Glas vervangen naar HR++ of triple glas
 • Zonnepanelen
zonnepanelen-subsidie

Stappenplan

1  Dien uw aanvraag in via ons eenvoudig in te vullen aanmeldformulier. Klik hier om naar het formulier te gaan.
2  Hierna zullen wij het hele proces behandelen van A tot Z. Binnen 8 tot 13 weken ontvangt u van ons een terugkoppeling.
3  Bij goedkeuring krijgt u binnen 15 werkdagen het subsidiebedrag op uw bankrekening gestort.

Hoe het werkt

U kunt uw aanvraag indienen tot
1 februari 2025

Snelle afhandeling

Subsidiepercentage 100%

Maximale subsidie € 4.000

Over de subsidie van € 4.000

Tijdens de aanvraag ziet u welke documenten wij van u nodig hebben om deze aanvraag voor u in te dienen.

Wij van SubsidiesGroningen.nl kunnen het allemaal voor u regelen, van de offertes tot aan het indienen van de subsidie. Zo wordt u compleet ontzorgt en hoeft u niet na te denken of de aanvraag voldoet aan alle eisen. Ook komt u niet in een getouwtrek tussen u en de overheid. Onze aanvragen worden van te voren compleet aangeleverd zodat er bijna tot geen vertraging in het aanvraagproces zit. Dit alles op een zogeheten ‘no cure no pay’ beleid.

Direct aanmelden

Na het versturen van dit formulier ontvangt u direct een overeenkomst via de mail.
Daarna handelt SubsidiesGroningen.nl het traject voor u af van A tot Z bij het SNN.

Let op: door zeer grote drukte bij de overheid (SNN) duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een besluit krijgt op uw aanvraag, dit kan sommige gevallen 3 maanden tot een half jaar duren

  Maatregelen uitgevoerd of niet uitgevoerd?

  Uw gegevens

  Subsidie informatie
  • Handtekening van u

  • Handtekening van de uitvoerende partij

  • Datum van ondertekening

  • Uitvoerdatum in de vorm van een dag of weeknummer


  Ga naar duurzameoffertes.nu

  Deze subsidie is alleen geldig voor mensen die erkende bevingsschade hebben, woont u in het effectgebied en heeft u nog geen vergoeding ontvangen? Dan helpt ons zusterbedrijf u graag met het ontvangen hiervan mijnbouwschades.nl

  Veelgestelde vragen | € 4.000 subsidie

  De subsidie van €4000,- is beschikbaar voor iedereen die een schadevergoeding van minimaal €1000,- heeft ontvangen van het TCMG, de NAM of IMG en eigenaar is van de woning.

  U kunt de subsidie gebruiken om te investeren in de verduurzaming van uw huis, denk hierbij aan de aanschaf van zonnepanelen, het isoleren van daken, vloeren of gevels, nieuw isolerend glas, een warmtepomp of een nieuwe ketel. Neem contact met ons op als u informatie wilt over alle mogelijkheden, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Nee, u bent verplicht deze te investeren. Na het ontvangen van de subsidie heeft u 24 maanden de tijd om ervoor te zorgen dat de maatregelen door een aannemer of door uzelf zijn gerealiseerd. Het SNN voert controles uit om te kijken of de maatregelen zijn uitgevoerd, als deze niet op tijd zijn uitgevoerd zult u de subsidie terug moeten betalen.

  De subsidie is alleen geldig voor maatregelen die na het ontvangen van een schadevergoeding van het TCMG, NAM of IMG zijn uitgevoerd of nog uitgevoerd moeten worden. Voorbeeld: U heeft op 5 maart 2022 een schadevergoeding ontvangen van het IMG, u heeft op 10 december 2021 uw vloer laten isoleren en op 20 september 2022 zonnepanelen gekregen. Voor de vloerisolatie is de subsidie dus niet geldig maar voor de zonnepanelen wél.

  SubsidiesGroningen.nl rekent een vast tarief van €299,- incl. btw voor het succesvol aanvragen subsidie, dit bedrag zal enkel in rekening worden gebracht nadat is bevestigd dat het subsidiebedrag op uw rekening is gestort. Mocht u geen subsidie ontvangen dan bent u ons ook niks verschuldigd (No cure no Pay)

  warmtepomp subsidie